Sebastian Doricic
Dr. Doricic lytter til det du sier, tar seg tid til pasienten og å snakke om det som er viktig. Han er samtidig meget effektiv og får ting gjort i løpet av kort tid, noe jeg har satt stor pris på.
Da jeg oppsøkte Dr. Doricic i forbindelse med en psykisk utfordring utviste han enorm empati og jeg opplevde at han virkelig stod på for å få henvist til videre behandling. Han har også fulgt opp godt i etterkant.
Han er kunnskapsrik, faglig dyktig, effektiv og empatisk i møte med sine pasienter.
Anbefaler Dr. Doricic på det sterkeste.
Følger tett opp, ringer og forklarer prøver. Forslag til livstilsendringer. Empatisk. Grei. Tillitsvekkende.
Beste lege jeg opplevd i norge. Veldig seriøs og kan veldig mye om det jeg trengt hjelp med. Anbefales virkelig!!!
Fantastisk lege
Og en meget behagelig person. Han lytter og er meget nøye.
Han gjør jobben sin.
Jeg er en gammel kvinne men føler meg trygg og han behandler meg som et menneske ikke som en olding.
Dyktig når det kommer til både fysisk og psykisk helse. Får meg til å føle meg veldig trygg, og lytter til det jeg har å si. Viser at han virkelig ønsker å hjelpe deg, og tar deg på alvor. Er utrolig fornøyd, og han er definitivt den beste fastlegen jeg har hatt. Anbefaler spesielt om du ønsker å ta opp din psykiske helse! Også er det et pluss at det alltid er veldig hyggelig å bare prate med han, det er ikke like stivt som det ofte er med andre leger.