Erik Christian Lindbach
Denne fastlegen er tryggheten selv. Lyttende, kunnskapsrik, omsorgsfull og evnen til å sende deg videre om han ikke kan løse problemene på hans kontor. Han gir deg den tid du trenger veldig ofte til å tømme deg for diverse uroer du måtte ha. Legekontoret skal også ha ros. De er flinke til å gi tilbakemeldinger dersom du skriver til dem. De er relativt raske til å ta telefonen.
Vi er utrolig fornøyd med Lindbach som fastlege for både voksne og barn i familien. Tillitsfull, omsorgsfull, hyggelig og tar seg den ekstra tiden til oss. Kjenner flere som har han som fastlege, og alle er like fornøyd.
Utrolig kunnskapsrik og et fantastisk menneske!
Stor forståelse og løsningsorientert, veldig effektiv. Veldig imøtekommende og lett å prate med!
Han hører etter på hva du har og si, sykt hyggelig og du merker han bryr seg om deg og spørsmålene dine
Er veldig fornøyd med kvadraturen legesenter. Har over lengre tid hoppet fra legesenter til legesenter og kvadraturen legesenter var de første som virkelig tok meg på alvor slik at jeg endelig fikk diagnose og hjelp. Lindbach er hyggelig og hjelpsom, lytter til hva du har å si og gir deg den hjelp du trenger.