Pedro Amhed Rodriguez Sait
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Hadde Pedro som lege i kort tid pga flytting og jeg skulle gjerne hatt han lenger. Han tok alle spørsmålene mine på alvor og henviste videre. I en av mine vanskeligste tider var det godt å kunne bli hørt og tatt på alvor som førte til at jeg nå har fått all hjelpen jeg trengte. Veldig godt å ikke grue seg til å dra til fastlegen. Tusen takk!
Dette er en meget god Lege som får meg til å kunne åpne meg om mine problemer og han er forståelsesfull, lett å prate med. Jeg har gått til han i mange år i hans private praksis, nå er han fastlege også, dette gleder meg og jeg vil selvfølgelig velge han som min nye fastlege. Anbefales på det sterkeste
Hilsen
[Navn fjernet av moderator]
Fikk brent meg svart på huden med hårfjerning og fikk deretter pigmentflekker som aldri forsvant. Det verste var utmykelsen når flere kolleger ble hentet inn for å se på ulykken. Jeg var naken og utlevert. Måtte betale full pris. Veldig dårlig minne. (Det var en kvinnelig person som behandlet meg, men Saits hentet flere å se på meg og sa jeg måtte betale full pris.)