Shagun Bhatia

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Shagun Bhatia er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Shagun Bhatia

En fantastisk fastlege

Shagun er hjelpsom og imøtekommende uavhengig av utfordringen. Hun er oppdatert på nyeste forskning og veiledere. Dessuten har hun humor - noe jeg verdsetter hos andre mennesker.

Trygg og effektiv

Shagun er den beste fastlegen jeg har hatt, og syns det er trist å bytte grunnet flytting. Hun er imøtekommende og tar seg tid til å lytte, samtidig som hun er effektiv (noe jeg setter pris på hos en fastlege for å unngå for lang ventetid). Hun tar pasientens plager alvorlig, er troverdig og virker veldig dyktig i faget sitt.

Kan være noe lang ventetid ved "vanlige" timer, men dersom det er noe som haster får man alltid time dersom man ringer om morgenen.

Flink lege

Jeg opplever hun som en flink lege som ikke er redd for å henvise videre. De gangene jeg har vært hos henne føler jeg at jeg får god hjelp, hun hører på hva jeg har å si og tar de testene/undersøkelsene som trengs.

Shagun Bhatia

Shagun er rett på sak, svært effektiv og har alltid et lurt varmt smil. Øyekontakt og lyttende. Forlater alltid legekontoret med en opplevelse av å ha blitt tatt på alvor. Ble anbefalt Shagun av en venn og har anbefalt henne videre til andre. Alle er like fornøyde.

Uinteressert og krass

Opplevde henne som hjelpsom da jeg trengte noe enkelt, som prevensjon. Men da jeg brått og uventet mistet en av mine foreldre alt for tidlig, og sto i den vanskeligste tiden i mitt liv - da opplevde jeg henne ikke lengre som hjelpsom. Følte meg ikke hørt eller sett, og det virket ikke som at hun prøvde å sette seg inn min situasjon. Fikk absolutt ingen oppfølging, og det føltes som en kamp for å få hjelp til å komme seg tilbake til hverdagen på en trygg måte. Følte meg være da jeg gikk ut fra timene der enn da jeg gikk inn, når alt jeg ønsket var hjelp til å finne en måte å fungere i hverdagen på til tross for en komplisert og fryktelig vond situasjon.

Hun er nok en grei lege for de som har «enkle» forespørsler, men for meg ble dette en relasjon som gjorde meg mer usikker og utrygg dessverre.