Shagun Bhatia
Virker som man er til bry når man kommer inn til kontoret hennes, ser deg lite i øynene og har tydelig dårlig tid. Hun bekrefter/avkrefter ikke noe av det du forteller om tilstanden. Man føler seg rett og slett litt dum da man føler man burde visst veldig mye før man kom iom at hun ikke forteller noe særlig. Satt ofte igjen med spørsmål.
Hun er derimot rask på å ta prøver, og man får raskt svar på disse.
De i resepsjonen er veldig flinke og serviceinnstilt!! Får raskt time!
Åpen og vennlig, både legen og personalet.
Greit å få time, og lett tilgjengelig.
Har meget godt inntrykk av henne.
Shagun er hjelpsom og imøtekommende uavhengig av utfordringen. Hun er oppdatert på nyeste forskning og veiledere. Dessuten har hun humor - noe jeg verdsetter hos andre mennesker.
Shagun er den beste fastlegen jeg har hatt, og syns det er trist å bytte grunnet flytting. Hun er imøtekommende og tar seg tid til å lytte, samtidig som hun er effektiv (noe jeg setter pris på hos en fastlege for å unngå for lang ventetid). Hun tar pasientens plager alvorlig, er troverdig og virker veldig dyktig i faget sitt.
Kan være noe lang ventetid ved "vanlige" timer, men dersom det er noe som haster får man alltid time dersom man ringer om morgenen.
Jeg opplever hun som en flink lege som ikke er redd for å henvise videre. De gangene jeg har vært hos henne føler jeg at jeg får god hjelp, hun hører på hva jeg har å si og tar de testene/undersøkelsene som trengs.