Nora Friis

Autorisasjon (2016)

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Nora Friis er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Nora Friis

Fantastisk fastlege

Etter å ha hatt noen kjipe fastleger opp gjennom årene, var det en befrielse fra første sekund da jeg kom inn dørene hos Nora. Her snakker vi et tvers gjennom godt menneske, som virkelig ser pasienten og vil dens beste. Hun er tålmodig, lyttende og støttende og har i alle fall for meg fremstått som en veldig pålitelig autoritetsfigur som gjør behandler-pasientforholdet trygt, noe som for meg er særdeles viktig.

Der det hos mange fastleger tidvis ser ut som om de prøver å få timen unnagjort på kortest mulig tid, sørger Nora for at alt man har på hjertet kommer frem og at alle spørsmål blir besvart før man reiser hjem.

Er du student i Oslo og på jakt etter en fastlege, og kanskje litt nervøs for hvordan din neste fastlege er? Stopp letingen og velg Nora.

Lyttende, hyggelig og handlekraftig

Betryggende, lyttende og tar din helse og velvære seriøst.

Jeg hadde sterke øyeplager som var vanskelig å vise og forklare den høye seriøsiteten ved, men da jeg forklarte henne situasjonen, tok hun affære og sikret umiddelbart å få dette ordnet, etter hennes beste evne.

Når man kommer inn til hennes kontor, får man følelsen av at denne personen bryr seg om deg. I etterkant av det første møtet med henne angående min øyetilstand, er jeg kommet på bedringens vei, og det kan jeg si er takket være hennes dedikasjon og forståelsesfullhet helt fra den første stunden.

Alltid når jeg møter henne for konsultasjon, fylles rommet med begge våres latter og smil, slik at man også blir betrygget av den hyggelige stemningen, i tillegg til den seriøse og givende konsultasjonen.

Er det noe jeg har glemt å skrive om? Hmm ... ja!

Man føler at man snakker med en god venn som gjerne vil bli mer kjent med deg og kjenne deg.

Når man forlater legekontoret føler man seg alltid lettere til sinns, da det generelt er så flinke ansatte i SiO Helse.

Vil savne å ha henne som fastlege når jeg ikke lenger er del av SiO, som ferdigutdannet, temmelig utmattet arkitektstudent!

Trygg, varm og ser deg

Jeg har hatt mange vanskelige opplevelser med fastleger før som ikke har lyttet, og ikke tatt meg seriøst. Så når jeg kom til Nora første gang, og møtte en fastlege som har satt seg inn i journalen min, tar meg seriøst og lytter så blir jeg så glad! Tusen takk Nora, du anbefales sterkt!