Philipp Jan Rossa
Philipp er en fantastisk god lege. Han har alltid tid til en god prat om problemer man har. Veldig forståelses- og omsorgsfull. Han tar deg som pasient seriøst, er handlekraftig, har masse humor og er aldri forsinket! Raske svar om man lurer på noe. Meget dyktig i faget sitt.
Anbefales på det varmeste!
Philipp er så flink til å se pasienten sin, jeg føler alltid at jeg blir tatt på alvor. Han er kunnskapsrik, nysgjerrig, oppmerksom og omsorgsfull. Det er så viktig å føle seg trygg hos fastlegen sin, og det føler jeg Philipp forstår viktigheten av. Anbefales på det varmeste.
Tar seg god tid og er meget nøye. Han ser deg, og ikke dataskjermen. Følger opp på en god og trygg måte, og er rask med tilbakemeldinger på prøvesvar. Gir han de beste skussmål .
Her er en lege som får bare bra tilbakemeldinger og det sier jo i grunnen alt. Han får også min beste anbefaling. Måtte han fortsette å like oss pasienter og arbeidet sitt og aldri forlate Horten! :-)
Tar pasienten på alvor, søker løsninger i samarbeid med pasient. Lytter til pasienten, og er åpen for dialog om problemstillinger.