Philipp Jan Rossa
Philipp er en dyktig lege slik jeg vurderer dette, tar meg på alvor og følger opp med prøver og spesialister når dette trengs.
Veldig behagelig lege som virkelig bryr seg om pasienten. Svært fornøyd med han som fastlege og kan absolutt gi de varmeste anbefalinger.
Føler meg alltid trygg når jeg snakker med Philipp han lytter til deg og tar seg tid til å forstå hva du mener, og tar deg som pasient seriøs. Han er en fantastisk Lege som ser deg ,han har alltid et smil på lur:) veldig lett å prate med. Er alltid oppdatert på deg som pasient før du kommer inn til timen. Hvis han er usikker på noe så sender han deg videre til spesialist for sjekk. Jeg er veldig glad for at Philipp er min Lege!
Det har vært lenge siden vi har møtt en slik lege som Philip.
En veldig blid og imøtekommende lege.
Han gjorde min datter så trygg på han ved snakking og tulling at ho stolte på han med engang og gjorde alt han spurte om uten å klage eller å stritte imot.
Dette har vi slitet med andre leger hvor ho blir ignorert, klagd på fordi ho ikke gjør som ho blir bedt om.
Det her er en lege som trives i jobben sin og har en lidenskap for helse.
Gir meg et håp for å tro på norskt helsevesen igjen.
Dette er en lege som lytter og forstår deg som ikke drar konklusjoner. Han tar sin tid og virker ikke til å stresse med å få deg ut av døren så fort diagnosen er satt.
Byttet fastlegen hennes samme dag.
Jeg har bare møtt Philipp en gang (og forholdt meg videre til ham elektronisk), før jeg flyttet og byttet fastlege. Jeg var på et utrolig sårbart sted og gjennomgikk mye, men som lege selv er det vanskelig å be om, og ta i mot hjelp. Jeg forholdt meg til flere helsepersonell vedr. samme situasjon over en periode, og selv om jeg fikk samme "behandling/tiltak", var måten den ble utført på det som betydde mest.
Det var flere (tilsynelatende små, men utrolig viktige) ting, som gjorde at jeg følte meg møtt, ivaretatt og sett: han satt vendt bort fra pcen, med en åpen kroppsholdning (åpne armer og ben) mot meg og god øyekontakt, ingen følelse av tidspress/stress og rolig stemme. Jeg ble møtt med en utrolig empati og forståelse som utgjorde mye, og til tross for bare ett møte var dette veldig viktig for meg - tusen takk :-)
Beste fastlege jeg har hatt.
Philipp er helt unik.
Han har også vært på hjembesøk hos meg flere ganger.
Flink til og henvise videre om nødvendig,og følge opp.