Esther Kraus

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Esther Kraus er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Esther Kraus

Beste legen

Uten tvil den beste legen jeg har hatt. Varm, imøtekommende og forståelsesfull. Hører hva du sier og viser genuin omsorg. Anbefales på det sterkeste. Ikke noe problem med timebestilling som fleksibel student.

Tullete timebestilling, bra lege.

Timebestillingen til Legene på Høyden er fryktelig dårlig. De operer med "time samme dag"-opplegg som ikke fungerer. Jeg har gjennom mine tre år der med jevnlige besøk aldri opplevd å få time samme dag. Det koster penger å motta meldinger, og når en må mase på de i tre dager for å få time har du plutselig brukt 40 kroner bare på timebestillingen.

Esther er derimot en grunn til å bli der. Hun møter pasientene med et smil og jeg får et inntrykk av at hun er veldig effektiv og kunnskapsrik. Hun er åpen for innspill fra pasienten og jeg går alltid fra hennes kontor og er fornøyd med behandlingen.

Grei lege. Legekontoret kan bli bedre!

Legen er grei, lytter, gir råd og er forståelsesfull.

Legekontoret derimot har mye rom for forbedring, spesielt når det gjelder kundebehandling.
Har byttet til en annen lege nå på grunn av dette.

Helst ikke ha en sykdom som haster om du velger dette legekontoret.
Du må beregne mye ventetid.

Helt fantastisk!

Å få Esther som fastlege, er noe av de beste som har hendt meg. Hun er empatisk, forståelsesfull og varm.
Selve legekontoret er jeg ikke så fornøyd med, det er vanskelig å planlegge, og de i resepsjonen er ikke like hyggelige. Men det er det verdt, når jeg har en fastlege jeg stoler 100% på. Hun er en fantastisk lege og et godt menneske.

Dyktig og imøtekommende

Jeg følte meg trygg på henne som lege. Jeg anbefaler absolutt Esther Gundersen, men hun er i 50% utdanningspermisjon nå og hennes vikarer ikke like gode. Esther pleier å lese alt på forhånd, både historisk og på den aktuelle saken. Vikarene bruker tid på å lese når jeg er til stede... Det er meget vanskelig å ta alt opp fra bunn hver gang når man lever med smerter. Vikarene virker meget fraværende og viser liten interesse til min situasjon.

Kan bekrefte de ordene som noen skrev 14 november 2014: "Jeg er ikke fornøyd med legekontoret. "Time samme dag" gjør det vanskelig å planlegge. Ikke minst er det kjedelig å få beskjed om at en må bestille samme dag når en prøver å ringe og bestille frem i tid for så å bestille samme dag og ikke få time" Jeg pleier å bestille en time dagen før. rett etter kl. 12, må utveksle noen meldinger som koster meg penger (kr. 6) før vi kommer til enighet om timen, ikke samme, ikke neste dag, men "neste-neste" dag..