Esther Kraus
Er veldig fornøgd med vikaren Arnfinn Osdal. Han er en lege som tar deg på alvor og er en veldig behagelig person å gå til. Har selv ikke gått til Esther, men kan absolutt anbefale Arnfinn på det varmeste, kunne gjerne tenke meg å ha han som fastlege.
Jeg har nylig byttet og ikke truffet Gundersen for hun er ute i utdanningspermisjon har jeg blitt fortalt. Hennes stedfortreder heter Arnfinn Osdal og han opplever jeg som en dyktig og behagelig lege. Han tar meg alvorlig og henviser videre der det er behov. Han er lett å snakke med.
På labaratoriet er det to damer. En med skaut som kan virke streng, men hun er flink og hyggelig. Og en med krøller som er varm, morsom og flink. De begge prater mykt for å gjøre deg rolig når du er redd for å gi blod. Jeg har også sett og hørt når jeg har ventet i gangen, at de tar vare på pasientene sine.
Veldig behangelig lege som er lett å snakke med, og som tar deg på alvor. Hun bruker tid på deg, og er flikt til å lytte til det du har å si. Kjempefornøyd!
Alltid smilende, åpen og lyttende. Virker flink og interessert i pasienten. Henviser hvis nødvendig. Gir henne de beste anbefalinger, og jeg føler meg heldig som har henne som min fastlege. Eneste minuset er at hun er mye borte i permisjoner, men det er midlertidig. Hun kommer mer permanent tilbake for fullt.
Esther er en imøtekommende og engasjert lege som er nysgjerrig og løsningsorientert. Hun møter deg som pasient, og ser på deg, noe som jeg til sjeldenhet har blitt møtt med hos andre leger (de ser helst bare på PC). Hun er den beste fastlegen jeg har hatt.
Til tross for dette vurderer jeg nå å bytte da det er helt umulig å få timer. Får ofte ikke time for en måned etter man bestiller og bestillingssystemet er utrolig tungvindt for noen som jobber. En må sende melding på morgenen og så vil man kanskje kunne få time i løpet av dagen. Dersom man ønsker en annen dag må man sende melding om dette, men man får ikke svar på om man har fått time før denne dagen på morgenen. Så man ikke planlegge inn noe denne dagen man har bestilt legetime. Det går jo ikke å holde av en helt dag for å bruke 5 minutter hos legen. Dessuten er det dyrt å bestille time og de ønsker å bruke sms (betaler 6 kr pr sms). I tillegg tar de gebyr for å betale med kort.
Esther har også vært mye borte de siste årene og man får ofte tildelt vikar (av varierende dyktighet).