Esther Kraus

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Esther Kraus er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Esther Kraus

Verdens beste lege !

Ingen over, ingen ved siden.
Den beste legen jeg noensinne har hatt.
Faglig dyktig,grundig og alltid imøtekommende og forståelsesfull, uansett liten eller stor problemstilling.
Flytter Ester, flytter jeg etter !

Handler raskt, empatisk og dyktig!

Esther er en empatisk, hyggelig, grundig og dyktig lege som handler raskt på henvisninger, E-konsultasjon, resepter m.m. Hun virker genuint interessert i å hjelpe, lytter og forklarer samt undersøker en dersom det er behov for det. Det er noen som mener hun ikke egner seg til pasienter med psykisk sykdom, og til dette kan jeg bare si at det stemmer ikke! Jeg har aldri følt meg dårligere behandlet av den grunnen. Må bare tilføye at damen som sitter i resepsjonen er utrolig hyggelig!
Jeg er super fornøyd med å ha fått Esther som fastlege, og kan på det varmeste anbefale henne!

Dyktig og forståelsesfull.

En serdeles enestående dyktig lege. Har hjulpet meg mangngen ganger i forskjellige situasjoner.
Å hyggelige ansatte kollegaer har hun og.
Den beste fast lege jeg noen gang har hadt og har fremdeles.

Dyktig, imøtekommende, lyttende, vennlig og trygg.

Esther er en svært dyktig lege med både solide faglige kvaliteter og kunnskaper og i mellommenneskelige møter. Jeg opplever meg svært heldig som har Esther som fastlege og ville ikke byttet mot noen andre. Man føler seg hørt, tatt på alvor og behandlet på beste vis. Legekontoret er bemannet av dyktig og hyggelig personell. Jeg gir Esther mine beste anbefalinger.

Faglig flink men upersonlig

Esther gjør det hun skal, men ikke så mye mer. Synes hun kunne vært mer medmenneskelig. Tror ikke jeg ville valgt henne igjen. Har også opplevd at hun ikke har gitt medisinene jeg trengte med en gang