Esther Kraus

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Esther Kraus er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Esther Kraus

Den beste legen jeg har hatt!

Esther er den beste legen jeg har vært borti. Hun er veldig kunnskapsrik, forståelsesfull og empatisk. Man føler seg alltid godt ivaretatt som pasient.

Anbefaler Esther på det sterkeste!

Utrolig trygg og omtenksom lege

Kommer aldri til å bytte fastlege. Ester er en utrolig god lege. Hun gir aldri opp om det er noe som plager deg og hjelper deg til du er frisk. Hun tar seg god tid og lytter.

Beste legen i Bergen

Esther er uten tvil den dyktigeste fastlegen jeg noen gang har hatt. Hun tar seg tid til å forstå hva som er problemet og stiller gode spørsmål. Er også direkte på en forfriskende måte og det er tydelig at hun trives godt i jobben sin.

Fint personale, umulig å få time.

Både Esther, personalet og legevikarene (som man ser mest til for tiden) er flinke. Greie med barn og henviser om nødvendig. Men det er umulig å få time der. For ikke akutte timer har jeg måttet vente i opptil 5 uker, eller fått beskjed om å bestille en hastetime neste dag og se om det er noe ledig da. Dette fører til at hastetimene blir brukt opp til blodprøver o.l "ikke akutte-men vil ikke vente i 5 uker" timer. Jeg har dermed flere ganger blitt henvist til legevakten med skikkelig syke barn fordi det ikke er hastetimer tilgjengelig. Ufattelig dårlig system, som i tillegg må gjennomføres med knotete sms da telefontiden er på ca. 10 minutter og da er det tilnærmet umulig å komme gjennom.

Vil aldri bytte

Jeg har hatt henne i 4 år, og bor nå i Nordhordaland. Men jeg kjører gjerne det stykket. Det jeg synes er dårlig, er at det virker som hun alltid er vekke p.g.a permisjon, videre utdanning ol.

Ellers har jeg ingenting vondt å si om henne.