Esther Kraus
Veldig flink og empatisk, tar meg alltid godt i mot. Godt oppdatert og profesjonell, kan mye. God til å lytte.
Min opplevelse er at Esther er kunnskapsrik, forberedt, profesjonell og respektfull. Hun gir ikke tegn på å ha dårlig tid, og jeg opplever at hun hører på det jeg har å si. Hun fremstår også blid og imøtekommende. Jeg flytter nå fra Bergen og må dessverre bytte fastlege. Håper min neste fastlege er like flink og engasjert som Esther!
Lyttet og behandlet meg på en empatisk, trygg og profesjonell måte. Anbefaler henne gjerne som fastlege
Mitt første møte med Esther ga meg en betryggende følelse av at jeg var ivaretatt. Empatisk og tålmodig. Hun er god på å forsøke å forstå mine problemer og alltid har et lytter øre når jeg kommer med mine lister av spørsmål. Det eneste negative jeg kan komme på var at hun var i utilgjengelig over en lengre periode enn hva jeg forventet. Glad for at hun er tilbake nå!
Ble møtt av en lege som lyttet til meg, var hjelpende og trøstende. Jeg følte jeg ble tatt på alvor og har fått god behandling.