Bahram Tarafdarfard Kamp

Autorisasjon (2000)

Venteliste

13 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Bahram Tarafdarfard Kamp er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Bahram Tarafdarfard Kamp

Meget fornøyd

Førsteinntrykket var godt. Var lydhør og virket interessert. Imøtekommende og virket rolig og balansert. Dette er inntrykk fra hans tid som lege ved Skjold Legesenter. Har vært fastlegen min i noen år og er så langt svært fornøyd. Synd han flyttet lengre vekk fra min bopel.

Vennlig

Jeg føler meg trygg og ivaretatt når jeg er hos dr.Kamp. Slipper å vente, får time reltivt raskt

Har stor tillit til ham.

Angrer at jeg byttet til ham!

Generelt vanskelig å komme til via krass sekretær. Ikke resultatorientert og litt arrogant. Roter fælt med fornying av reseptene, og er lite interessert i å samordne utløpsdatoene. Dette resulterer unødvendig mye kontakt og "mas" på nye resepter. Helse Norge og egne hjemmesider crasher og resulterer i unødvendig ringing. Tar ikke telefonen på fredager! Kronglete ordninger ved ferieavvikling. Vurderer å bytte etter 4 år..

Fantastisk lege og person generelt.

Jeg har hatt Dr. Kamp som lege i en god del år nå og jeg har bestandig blitt møtt med respekt og forståelse. Han er en dyktig lege som tar pasienten på alvor. Han er effektiv, imøtekommende og genuint interessert i å hjelpe. Noe ventetid da han har liten kapasitet, men har det vært akutt har jeg fått time på dagen. Jeg ser frem til å ha Dr. Kamp under svangerskapskontroll og som barnelege. Kan anbefale han på det varmeste.

Arrogant

Ikke lov å spørre om flere ting. Uvennlig dersom en gjør dette. Har opplevd å bestille dobbeltime, men likevel bli overhøvlet fordi jeg tok opp flere ting. Dette foregikk på gangen før venterommet. Veldig ubehagelig.