Oksana Kalvaag
Oksana er en dyktig lege med høy kompetanse. Hun er omsorgsfull og ansvarsbevisst. Jeg har alltid fått god hjelp og de beste løsningene på mine helseutfordringer. Anbefales på det sterkeste!
Jeg har hatt gleden av å ha Dr. Oksana Kalvaag som fastlege i flere år, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun er en utrolig dyktig og omsorgsfull lege som alltid tar seg tid til å lytte og gi grundige vurderinger.
Fra første møte følte jeg meg ivaretatt. Dr. Oksana viser en genuin interesse for pasientenes helse og forklarer alt på en forståelig måte. Hun er også svært tilgjengelig og tar bekymringer på alvor, noe som gir stor trygghet.
I tillegg er personalet på legekontoret alltid imøtekommende og effektive, noe som gjør hele opplevelsen enda bedre. Ventetidene er som regel korte, og jeg opplever at jeg får rask hjelp når det trengs.
Jeg anbefaler Dr. Oksana Kalvaag på det varmeste til alle som ønsker en lege som kombinerer faglig dyktighet med omsorg og respekt for pasientene sine.
Veldig ansvarlig, hyggelig og omsorgsfull lege. Hun lytter alltid nøye, gir profesjonelle råd og tar godt vare på pasientene. Jeg er glad for at jeg kan stole på henne.“
Jeg er godt fornøyd med Oksana. Jeg får hjelp hver gang. Hun er hyggelig og god på å lytte til hvordan jeg beskriver årsaken til at jeg kommer.
Jeg er veldig fornøyd med rask vurdering og riktig behandling. Hun er flink, dyktig og erfaren legen til å gi god råd og behandling.