Hakadal Legekontor

Ånebyv. 3 1484 Hakadal

Siste vurderinger av behandlere ved Hakadal Legekontor

En fantastisk og sorgsfull lege

Lege: Oksana Kalvaag Skrevet

Veldig ansvarlig, hyggelig og omsorgsfull lege. Hun lytter alltid nøye, gir profesjonelle råd og tar godt vare på pasientene. Jeg er glad for at jeg kan stole på henne.“

Rolig og dyktig

Lege: Sakariya Ahmed Abdirahman Skrevet

Han er hyggelig, dyktig og rolig. Henviser videre når det trengs og stiller gode spørsmål som gjør at jeg forstår han er grundig og jeg blir tatt på alvor.

Grundig og faglig kompetent

Lege: Therese Nysæther Skrevet

Jeg er godt fornøyd med Therese. Hun er saklig, forklarer grundig eventuelle spørsmål, og tar meg på alvor. Er det noe som må undersøkes nærmere, henviser hun til spesialist. Hun duller ikke med meg, og kan kanskje virke litt kald? For min del er det helt greit. Jeg drar til legen for å få hjelp, ikke sympati.
Der andre leger har avfeid meg, har hun faktisk hjulpet så jeg blir frisk.

Mekka meg kompis

Lege: Therese Nysæther Skrevet

Gir grov 10 av 10. Dette er basert på at hun mekka meg super god venn. Hun er også veldig hyggelig, rett på sak og direkte noe jeg, i motsetning til kompisen min, setter pris på. Give lege kvaliteter og syntes hennes ranking er urettferdig. Ganske takknemlig. 👍🤝

Fornøyd pasient

Lege: Therese Nysæther Skrevet

Jeg har hatt therese som lege i 17 år. Jeg er svært fornøyd med arbeidet hennes. Hun er rask og politelig, høffelig og lytter til deg.