Tobias Resell Martens
Jeg liker Tobias som fastlege, han virker som en flink og pedagogisk lege den korte tiden jeg har hatt han. Har ingenting negativt å komme med sånn sett.
Grunnen til at jeg skriver denne vurderingen er følgende:
Jeg fikk en melding fra Tobias etter en MR-test, hvor han skrev at jeg hadde røket fremre korsbånd og hadde meniskskade. Han skrev deretter "Ber om at du tar kontakt for oppfølging av dette; gjerne en telefonkonsultasjon.".
Telefonkonsultasjonen bestod av at han sa akkurat det han skrev i meldingen, og sa at han skulle henvise meg til en ortoped som skulle avgjøre om jeg burde opereres. Jeg ender da opp med en regning på 230 kroner for å få vite at jeg blir henvist videre. Jeg er student, jeg har ikke masse penger, så derfor er jeg litt frustrert for at jeg ikke bare fikk melding om dette.
Jeg er en pasient, ikke en kunde.
Kan jo hende at han trodde jeg kom til å ha noen spørsmål, men i så fall kunne man skrevet "Du henvises videre til ortoped, om det er noe du lurer på før den tid kan du gjerne bestille en telefonkonsultasjon,".
Ellers en hyggelig kar. For alt jeg vet kan det hende at det bare er en prosedyre de alltid følger, men det håper jeg ikke.
Føler meg ikke tatt på alvor av Tobias. Føler han var kald og viste ikke noe forståelse når det kommer til psykisk sykdom.
Tobias var vikar for min fastlege en periode da jeg var gravid, og han var helt super. Følte meg virkelig godt ivaretatt, og han tok seg alltid god tid til meg. Han hadde vært mitt førstevalg dersom jeg skulle bytta fastlege, kan absolutt anbefales.
Var vikar for min fastlege en lengre periode. Følte meg alltid så forstått og ivaretatt, gikk flere ganger ut av timen med gåsehud idet jeg følte meg sett og tatt vare på. Er svært fornøyd med min nåværende fastlege, men Marten hadde vært første-ønsket hvis jeg skulle byttet fastlege.