Stephan Somma

Autorisasjon (2016)

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Stephan Somma er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Stephan Somma

Avvisende og krass

Jeg opplever fastlegen som respektløs. Jeg får aldri snakket ferdig pga tidspress. Han er bedrevitende og har tre ganger vist meg døren når jeg har forsøkt å korrigere reelle misforståelser. I en telefonsamtale fikk jeg ikke komme til ordet i det hele tatt. Han truet med å legge på røret. Vi er to om å kommunisere, og jeg tar mitt ansvar for at vi har kommet skjevt ut, mens fastlegen legger alt ansvaret for kommunikasjonsproblemene på meg alene. Jeg har vært i en vanskelig livssituasjon med uavklart sykdom i lang tid, og trenger å bli møtt med omsorg og forståelse. Slike avvisninger er smertefullt. Kontorpersonalet får terningkast 6. Veldig hyggelige og imøtekommende alle sammen.

Ikke trygg,unngå denne Legen

Arrogant lytter ikke til pasienten sier først en ting,etterpå sier han noe helt annet,jeg bruker smertelindrende men det var ikke så enkelt han skrev ut 10 stk paralgin forte den 22/7 og disse skal vare til den 10/8.jeg brakk høyre ringfinger den 20/7 jeg dro til legevakta den 21/7.De sa til meg at jeg måtte kontakte min fastlege,men han er på ferie,så jeg ringte legesenteret for å få smertestillende etter mye om og men fikk jeg 10stk og beskjed om at hvis det var noe måtte jeg bestille time.Jeg bor i Selbu

Omsorgsfull lege og vennlig kontorpersonale

Jeg synes at han er veldig forståelsesfull og har hjulpet meg med mange forskjellige lidelser, både fysiske og psykiske.

Kontorpersonalet er også superhyggelige på telefon, noe jeg synes er veldig viktig, ettersom jeg har en tendens til å få angst av å snakke på telefon.

Til slutt vil jeg si at leger også er mennesker som kan ha dårlige dager, være stresset eller overarbeidet, noe jeg har merket at mange kommenterer på. Derfor skriver jeg denne omtalen, selv om jeg vanligvis aldri skriver omtaler om noe. Personlig har jeg aldri lagt merke til hans svingende humør. Jeg får alltid svar på det jeg lurer på, og han kommer med gode forslag til løsning på problemene mine, noe som er det viktigste for meg.

Vanskelig å forholde seg til

Han har veldig svingende humør. Den ene timen er han kjempehyggelig og forståelsesfull, og den neste er han avvisende og krass. Vanskelig å forholde seg til, ettersom at man ikke vet "hvem" man møter fra gang til gang.

Han har en tendens til å glemme (?) tiltak han selv har foreslått. En time kan han si "dette må vi ta tak i. Jeg foreslår.....", men når man tar opp dette neste gang, blir man møtt med bagatellisering og "slik er det for alle".

De dagene han er i godt humør, er han VELDIG imøtekommende, forståelsesfull og kunnskapsrik, men uforutsigbarheten har dessverre ført til at jeg nå unngår å dra til legen så langt det lar seg gjøre.

Dårlig opplevelse

Lyttet ikke på meg og hver gang jeg besøker legen får jeg «kjøp paracet» som svar. Tok 1.5 måneder til å få svar på hva som var galt med meg.