Ibrahim Abd-Allatif
Ikke lett å kommunisere med, blir fort misforståelser. Jeg så desverre ingen annen løsning enn å.bytte fastlege. Var dog veldig flink med ene datteren min.
Han tar pasienten på alvor, tar seg god tid og lytter. Prøver å finne gode løsninger. Henviser raskt til rette helsetjenester for undersøkelser og behandling. Får raskt time og medisin ved behov. Helt uforstående til andres anmeldelser.
Han har utfordringer med å se helheten. Han har også vanskeligheter med å forstå norsk. Anbefales ikke dessverre.
Ufrivillig plassert hos denne legen på en akutt time. Har kroniske problematikker som fastlegen ved legekontoret burde fulgt opp selv.
Fått time ble først flyttet med flere dager med en akutt problematikk. Deretter møter ikke legen opp til den neste timen. Sender likevel regning - og videre til inkasso. Frekkhetens nådegave. Ikke en lege å bruke.
Flere ganger så er det ingen respons på resepter bestilt på Helsenorge. Hjelper heller ikke med purringer eller ringe til legekontoret. Når konfronterer han med dette blir han sinna.