Javad Ali Ahmad
Javad er virkelig mer enn bare en lege for meg. Han er kunnskapsrik og faglig sterk, men det som virkelig skiller ham ut er at han bryr seg. Jeg føler meg alltid sett og hørt når jeg er hos ham, og han tar seg tid til å forklare ting uten å snakke ned til meg. Han er en ekte støttespiller som jeg stoler på, og jeg er veldig takknemlig for å ha han som fastlege.
Meget god lege. Tar seg god tid og forklarer med enkle ord som er galt eller riktig. Ordner med spesialist etc uten at jeg må spørre om dette :)
Legen min er dyktig, empatisk og nøye i sine vurderinger. Han tar seg tid til å lytte og forklare, noe som gir trygghet. Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen og hjelpen jeg får.
Dr. Javad Ali Ahmad er en dyktig og imøtekommende lege. Han forklarer medisinske problemstillinger og begreper på en enkel og forståelig måte. Kommunikasjonen er lett og han skaper en trygg og tillitsvekkende atmosfære. Alltid blid og smilende, noe som gjør legebesøket til en positiv opplevelse. Anbefales på det sterkeste!
Litt i overkant arrogant til å være en do
skal hjelpe mamge mennesker med mange forskjellige personligheter.
Kunnskapsrik og løsningsorientert er en start.