Pezhman Abdollahi

Autorisasjon (2014)

Pezhman Abdollahi er en av 18 fastleger i Rælingen

Siste vurderinger av Pezhman Abdollahi

Nøye, hyggelig og dyktig

Byttet tilfeldigvis til Pezhman som fastlege kun basert på ledige timer. Så flaks kan man ha. Han var nøye, hyggelig og dyktig. Tok seg god tid til å finne en løsning på problemet. Selv om problemet kanskje ikke kan løses offentlig, gjorde han sitt beste for å finne alternativer. Fikk aldri følelsen at han ville ha meg ut døren så fort du kom inn, som jeg har følt med min tidligere fastlege og hos Aleris.

Håper han fortsetter å være like nøye når han mest sannsynlig blir overarbeidet som resten av fastlegene.

Takk!

Eg har hatt min del av legebesøk opp gjennom åra, men eg må sei at Pezhman er i ein heilt eigen klasse. Han tar seg god tid, høyrer nøye etter, og behandlar meg som eit menneske, ikkje berre ein pasient. Han er utruleg flink, finn løysingar raskt og forklarar alt på ein måte som er lett å forstå.
Henvisningar og reseptar går unna raskt, og det er aldri problem å få time – det er noko som er veldig viktig for oss eldre. Lokala er reine og trivelege, og personalet er alltid hyggeleg og imøtekommande.
Eg kan varmt anbefale Pezhman uansett alder eller behov, så er du i dei beste hendene hos han

Profesjonell, varm, effektiv

Var heldig å få P. som vikarierende fastlege i min ordinære fastleges fravær. Han var hyggelig og imøtekommende, og svært hjelpsom i en vanskelig situasjon. I tillegg effektiv, og flink til å følge opp saken. Takket være hans oppfølging kom jeg meg raskt på bena. De som får ham som sin fastlege er heldige.