Jakob Petter Bjertnæs
Min erfaring med Bjertnes som fastlege har bedret seg betraktelig de siste gangene jeg har vært hos han. Han har tidligere virket tidspresset og jeg oppfattet noen ganger at han ikke tok meg på alvor samt at han sjeldent husket meg fra gang til gang. I senere tid har jeg derimot opplevd at han er en hyggelig fyr som tar seg tid til å lytte og kommer med gode råd og oppfølgning. Han har alltid vært "to the point" og gjør stort sett det du ønsker. Jeg opplever at han er en kunnskapsrik lege.
Jeg var litt nervøs i forkant av mitt legebesøk hos denne legen, særlig etter å ha lest tilbakemeldingene på denne siden. Jeg forventet en stresset og litt irritert person som ikke ville ta meg seriøst. Jeg sitter derimot igjen med et annet inntrykk. Ja, man merker at han har mye å gjøre, og ja, han er rask til å stille diagnose (kanskje litt i overkant rask). På den annen side virket han veldig kompetent, var hyggelig, småpratet, og fikk meg til å slappe av. Det er mulig jeg kommer til å bytte fastlege, men da er det fordi jeg ønsker en kvinnelig lege og ikke fordi jeg er misfornøyd med denne legen.
Har ikke hatt så mye behov for legehjelp så langt i studiene, men hver gang det har vært noe har jeg følt meg trygg og hatt følelsen av å bli tatt alvorlig - både om fysiske og psykiske plager. Han har lyttet og vært ærlig i responsen, og ikke "pakket inn", samtidig som han virker veldig kunnskapsrik.
Hadde dessverre en dårlig opplevelse i forbindelse med en utredning som ikke ble tatt på alvor. Følte meg som en hypokonder, og måtte krangle meg til å komme på MR. Ut fra de symptomene jeg hadde ser jeg i ettertid at han burde ha reagert mye tidligere. Greit nok, alle kan gjøre feile vurderinger, men det verste var likevel følelsen av å ikke bli tatt på alvor og at tilstanden min (som var høyst reell) ble bagatellisert. Ikke byttet fastlege, skal gi han en sjanse til.
Føler jeg blir tatt på alvor hos Bjertnes, han lytter og gir tilbakemeldinger, selv om det ikke er noe galt. Anbefales