Jakob Petter Bjertnæs
Veldig lite empatisk type, virker kald og overlegen. Byttet fastlege etter en time hos han.
Jeg har hatt Bjertnæs som lege siden 2006, og har fått et meget godt forhold til ham. Han er ærlig og rett frem, lett å kommunisere med og meget dyktig.
Dr. Bjærtnes har vært min fastlege i snart åtte år, og jeg er veldig glad jeg fikk plass på hans fastliste.
Dr. Bjærtnes er en relativt ung lege, men fremstår som rutinert. Han har alltid oppdatert informasjon og forklarer villig vekk. Han lytter og tar meg på alvor.
Dr. Bjærtnes får litt trekk for å virke pinlig berørt under GU. Det er meget mulig han ikke er det, men jeg foretrekker en lege som prater og forklarer underveis. Samtidig kan jeg også få inntrykk av at han har dårlig tid, og besøket kan være over før jeg får summet seg - dog har jeg alltid fått riktig diagnose/behandling.
Ellers er han både høflig og hyggelig, og jeg er alltid avslappet under et besøk, og er ikke redd for å si hva jeg har på hjertet. Det er ikke noe problem å komme med flere problemer/symptomer på ett besøk.
Lite empatisk og han virker lite interessert i å lytte. Virket som om han trodde jeg overdrev smertene, noe som er frustrerende da jeg vet jeg har høy smerteterskel
Han er tillitvekkende, vennlig og virker kompetent. En ganske ung lege