Geir Stene

Autorisasjon (1995)

Geir Stene er en av 85 fastleger i Asker

Siste vurderinger av Geir Stene

God fastlege

Er kronikker og trenger jevnlig oppfølging fra legen. Opplever at dr. Stene tar meg på alvor, han er godt oppdatert om min situasjon og yter den servicen jeg forventer. Jeg er svært fornøyd. Kontoret er svært veldrevet og yter profesjonell service.

Arrogant og meget usympatisk!

Allerede første timen overrasket det meg hvor "forutinntatt " han virket og han hadde tydeligvis laget seg en oppfatning om hvem jeg var ut i fra journalen min. Noe han innrømmet et par timer etterpå. Dr Stene var overhodet ikke interessert i å utrede noe som helst, langt mindre henvise videre. Aldri følt meg så liten og ubetydelig i mitt liv! Dr Stene er sikkert en flott fyr, men han kan tjene på å opptre litt mindre arrogant og lytte mer til pasientene. Ingen pasient er lik og de fleste velger virkelig ikke selv å bli syke.... !!!!! Bytter fastlege så fort noen blir ledige!

Veldig fornøyd

Jeg har hatt Geir Stene som fastlege i mange år. Lett å kommunisere med, forståelsesfull og tar deg på alvor. Effektiv, rolig og flink i faget sitt, følger opp, og gjør at du føler deg hørt.

Syns alltid det har vært enkelt å få time raskt via sms, og annet helsepersonale er hyggelige og blide. Har ikke noe negativt å si, så abefales!

Dyktig og engasjert

Geir er alltid forberedt, lytter til meg og er samtidig veldig klar i sine råd, for eksempel slutt å røyke. Jeg føler meg trygg og ivaretatt. Noen ganger må jeg vente litt, det handler nok om at andre er sykere og har mer akutte behov enn meg. Kontorpersonalet er engasjert og blide, de gir ekstra god service synes jeg. Sammen med Olav Heie får du "dream team". Jeg tenker at vi pasienter kan spille legen vår god. Møt forberedt, fortell konsist hva som er din helseutfordring, og fortell hva du ønsker at legen skal gjøre for deg. Leger er ikke tankelesere mer enn du og jeg er!

Enig med "håpløs" og legger til: hensynsløs og uintelligent

Jeg brukte mye tid å å skifte til Geir Stene, basert på tilbakemeldingene her nedenfor.
Men allerede den andre timen ble jeg svært skuffet over ham.
Han hørte overhodet ikke på hva slags signaler kroppen min gir, men duret i vei med en "løsning" som har vært forsøkt 3 -tre- ganger tidligere, uten at han engang tok seg tid til å høre på de fem sekundene det hadde tatt meg å fortelle det. Alle tre gangene har denne løsningen, ikke bare ikke løst problemet, men vært kontraproduktive, noe han som fagperson burde ha forstått. Trodde jeg.

Han innbilte seg også at jeg heller vil være på arbeidsavklaringspenger (lite beløp hver måned) enn å gå tilbake til jobben min hvor jeg tjente fra 100.000 til 150.000 per måned. Jeg har alltid vært ambisiøs, og som mann hadde jeg regnet med at han forsto akkurat det. Hvem er det som frivillig senker inntekten sin med 75% og mer? Er det da tenkelig at det faktisk er en grunn til at man må gjøre det? At jeg er fullstendig utkjørt ville han ikke høre noe som helst om.

Det er mer å si, men jeg har gjennomgått hver eneste del av samtalen vi hadde den siste timen og det var det ene ulogiske etter det andre som kom ut av ham. Men det tar jeg med NAV personlig.

Jakten på ny lege har allerede startet.