Nina Therese Hagen
Jeg ha gått til Nina i mange år, og er veldig fornøyd med henne som fastlege. Hun er engasjert, og interesert i mine helseutfordringer. Jeg følger meg trygg og og veldig godt ivaretatt. Hun er også veldig kunnskapsrik, og sjekker gjerne opp ny forskning og muligheter for ny behandling.
Byttet fastlege ifb. med studietid i Trondheim. Har fullført studiene og må bytte fastlege, hvilket er et stort tap. Nina tar seg alltid god tid, o jeg har fått oppfølging omkring prevensjon, psykisk helse, og graviditet. Har alltid følt meg velkommen og ivaretatt.
Har hatt Nina Therese Hagen som fastlege under hele min studietid i Trondheim, og hun har vært helt suveren. Da jeg sliter med en sjelden autoimmun sykdom har hun vært helt fantastisk med å lytte og finne løsninger på en situasjon som ikke har så mange løsninger. Hun har også tatt meg alvorlig- noe som ikke alltid er en gitt faktor for alle fastleger. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med henne som fastlege og menneske og anbefaler henne ufattelig høyt.
Uten tvil den beste legen æ kunne fått, hun er godt inne i alle aspekt og reagerer på det minste, setter pasient i førersete å er kompromiløs på løsninger...
Har hatt Nina som fastlege siden 2009 og det sier vel sitt. Føler meg ivaretatt og trygg. Hun er god på å lytte og forklarer godt hvis det er noe som er uklart. Anbefaler Nina på det sterkeste!