Nina Therese Hagen
Dette er den minst forståelsesfulle legen jeg har vært borti. Jeg var veldig nedbrutt etter min mors dødsfall og samlivsbrudd oppe i det hele, jeg gråt og gråt på kontoret hennes og alt hun sa var; men hva mener du JEG skal gjøre? Veldig kald person og jeg følte meg enda verre etter å ha vært hos henne. Veldig nedverdigende opplevelse. Jeg var 19 år den gang.
Nina har hjulpet meg i tykt og tynt, når jeg har vært som lengst nede i livet. Hun lytter, viser forståelse, kunnskapsrik (får alltid svar på det jeg lurer på...og litt til), hjelper meg med nødvendige henvisninger og alt jeg trenger. Hun er ett varmt og omtenksomt menneske som har betydd utrolig mye for meg. Mer enn hun selv vet. Etter å ikke ha blitt tatt seriøst av flere leger så var det en befrielse å få henne som fastlege. Anbefaler henne!
Svært dyktig lege som vet hva hun prater om. Hun tar seg god tid, vier all sin oppmerksomhet til deg og lytter aktivt. Hadde henne som fastlege i et års tid og har ingenting å sette fingeren på. Anbefales.
Fantastisk dame som ser MEG, har gjentatte ganger hatt tøffe perioder i livet, der hun alltid har tatt seg tid til å høre på meg. når jeg kommer inn spør hun meg alltid hva JEG trur det kan være, alt fra lungebetennelse, vannkopper hos barna eller mitt indre som har det vondt,hun lytter og viser meg respekt, å vi finner alltid gode løsninger som jeg er fornøyd med. virkelig en dame med hjertet på rett plass, så da hun flyttet fra sørbyen for å starte eget på strinda, fulgte jeg etter, kjører gladelig byen rundt for en slik lege.
Den beste og mest empatiske legen jeg har hatt! Veldig lei meg for at jeg måtte bytte lege da jeg flyttet for et år siden! Tar seg bestandig god tid og lytter til det man har å si.