Magnus Kristinn Halldorsson
Tilleggskompetanse
Fikk Halldorsson som engangsreserve da fastlegen min hadde ferie. Jeg ble sjokkert da jeg ble møtt med en uforstående lege, som virkelig ikke viste egenskaper for å kommunisere med meg som pasient. Jeg opplevde at han lo av meg og bagateliserte sykdommen min. Halldorsson fikk meg nesten til å tro at jeg var hypokonder, heldigvis tok jeg kontakt med spesialist ved St.Olavs og får nå adekvat behandling. Jeg gikk fra kontoret hans med klump i halsen. Mulig han hadde en dårlig dag, håper hvertfall det for hans pasienters skyld.
Grei og flink han her. Undersøker og sender deg videre om du må det.
rolig framtoning.
Han har vært fastlegen min i flere år, og jeg har alltid fått god hjelp de gangene jeg har vært der. Han er bestandig blid, rolig og virker faglig dyktig. De gangene han ikke har hjulpet meg har han uten spørsmål henvist meg videre til spesialister. Kjenner meg ikke igjen i disse negative omtalene om han...
Bekymringsverdig at man selv må be om å bli sendt videre til spesialist dersom fastlegen ikke finner løsningen på problemet. Det er sjeldent jeg får klump i halsen pga fortvilelse, men det har skjedd to ganger ved besøk hos fastlegen, ved to forskjellige sykdomshistorier. Når du går ut av legekontoret og føler deg alene og ensom pga problemene, og lurer på hvordan du selv skal gå videre for å finne svar, da har ikke legen gjort jobben sin.
Hele familien tok han som sin fastlege. Alle byttet til andre leger etter de første besøkene. Han var ok til og behandle halsbetennelser o.l. Ikke villig til å lytte, og til å svare på relevante spørsmål vi kom med alene, eller sammen med våre barn.