Marthe Kjeldstad
Ble ikke tatt på alvor og opplevde at hun hadde dårlig tid og ikke hørte på dette hva jeg sa. Veldig tilbakeholden på å undersøke ting mer grundig og har til dels svake faglige kompetanse.
Ble ikke tatt på alvor da jeg gikk til Marthe. Opplevde at hun hadde dårlig tid og prøvde å bli kvitt meg raskest mulig de fire gangene jeg var hos henne.
Første svangerskapskontroll varte i 13 minutter (ja, klok av skade tok jeg tiden), det eneste hun gjorde var å rase gjennom helsekortet og fylle ut dette ufullstendig. Jeg prøvde å ta opp langvarige bekymringer rundt overvekt og psykiske plager som gjorde seg ekstra gjeldende i starten av et svangerskap, dette avfeide hun på en måte som fikk meg til å føle meg liten og uvelkommen. Ble derimot sendt ut fra kontoret med noen utskrifter fra Google som svarte på spørsmål jeg ikke hadde, og jeg ville ha søkt meg fram til disse nettsidene på ett minutt ved behov.
Min oppsummering er at Marthe ikke lytter til pasientens egentlige behov, og jeg er glad jeg byttet til en annen lege.
Har hatt en del leger, da jeg har flyttet mellom forskjellige byer, og byttet pga at jeg har vært misfornøyd. Kjeldstad er uten tvil den beste legen jeg noen gang har hatt. Føler hun tar meg på alvor, selv hvor små og bagatellmessige problem jeg stiller henne spørsmål om. Hun ser på meg mens vi prater, og jeg føler at hun lytter til meg.
Eneste problemet her er at det tidvis er lang kø for å få time, kan ta lang tid før man får svar på telefonen, og enkelte av de som jobber i resepsjonen kan virke ganske grinete. Men Kjeldstad er fantastisk!
Ikke helt fornøyd. Her preges undersøkelsene av at legen har dårlig tid. Har ofte gått ut uten å fått svar på de tingene jeg lurte på. Sikkert faglig dyktig, men dette bør kommuniseres bedre til pasient. Liten oppfølging. Av totalopplevelsen med legesenteret, er det kun den fantastiske, godt voksne sykepleieren som tar blodprøver som fortjener ekstra skryt.
Kan kanskje virke litt flat og hard avogtil, men tror det kommer mer an på dagsformen hennes enn personligheten da det ikke er alltid hun er slik. Har ikke måttet krangle med henne om blodprøver de gangene jeg har spurt om det.
Har ikke all verdens erfaring med andre leger, men sånn 'overall' er hun vel helt OK.