Marit Rønne
Tilleggskompetanse
Fastlege for tenåringssønn. Er flink i kommunikasjon med han, selv om problemene vi kommer med er små, vanlige plager,
Har hatt Rønne som fastlege i flere år, og har ikke byttet på grunn av at det er svært få som har ledige plasser. Nå skal jeg snart flytte og gleder meg til å bytte fastlege. Har opplevd følgende:
- Hun har blitt sur når jeg har prøvd å ta opp flere enn en ting av gangen på en konsultasjon på grunn av at hun har dårlig tid
- Hun har blitt sur når jeg faktisk har bestilt to timer etter hverandre fordi jeg ville ta opp flere ting, men da mente hun at det var stor pågang og at jeg ikke burde ta opp to timer fordi det var flere som måtte komme til
- Fått lite eller ingen informasjon om en mulig alvorlig sykdom jeg har, dessuten tok hun ingen prøver eller henviste meg videre til tross for at jeg spurte
- Måtte be om henvisning angående et problem jeg har hatt lenge og følte ikke jeg ble tatt på alvor
- Frekk kommentar i forbindelse med pris på et p-pillemerke, følte virkelig at hun dømte meg uten i det hele tatt å kjenne meg
Jeg har aldri blitt behandlet på en så nedlatende og urettferdig måte som under legetimene med Marit Rønne. Ble nødt til å ta med meg samboeren min da jeg opplevde Marit Rønnes fremtoning som svært ubehaglig. Som det allerede er blitt skrevet mangler hun grunnleggende kommunikative evner, og jeg mener hun egner seg dårlig i møte med pasienter.
Har bare vært her et par ganger, men opplevde begge gangene at jeg omtrent ikke fikk satt meg ned i stolen før jeg ble kastet ut igjen. Også ganske ysympatisk og bagateliserte plagene jeg kom med.
Er enig med de fleste på denne siden. Utrolig frekk og utrivelig lege som vil ha meg ut fortest mulig. Kommer med et problem jeg har levt med hele livet- alt som hjulpet meg tidligere er enligt Marit feil. Alt jeg sier er feil. Arrogant og nedlåtende. Føler meg som en 5-åring der jeg sitter. Møter ikke blikket og blir frustrert da jeg foreslår ting selv. Hun fikk meg til å bytte legesenter, vil ikke risikere å møte henne igjen!!!