Andrea Gudrun Berz
Tilleggskompetanse
Meget kunnskapsrik. Imøtekommende. God på å forklare, beskrive på en måte som pasienten forstår. Bredspektret erfaring.
Sitter med papirer som er 20 - 25 år gamle og konkluderer deretter. Mener f.eks. at pasient ikke har hatt plager etter å ha blitt slått bevistløs. Egel - merket ikke, bortsett fra lang kontortid at jeg var hos en Lege. Vil tro og håpe det finnes bedre alternativer i området.
Fort gjort å bli skeptisk og/eller forutinntatt når en er "lege" og en annen er "pasient".
Har nå hatt Andrea som fastlege i ca 25 år. Det har vært perioder med tung sykdom men mest normalt frisk med periodisk behov for lege. Aldri annet enn vennlig, blid og jobber for å finne svar. Rask respons via helseportalen, åpner for time samme dag eller dagen etter ved behov. Har bare gode skussmål å gi, og håper jeg får ha henne som lege resten av livet.
Jeg var hos Dr. Berz ifm. svangerskapsproblemer i 3.trimester. Opplevde null forståelse og følte at hun ikke lyttet til meg som pasient. Sykmelding var helt uaktuelt, fordi «graviditet ikke er en sykdom». Hun avbrøt meg flere ganger og var rett og slett iskald. Jeg forlot kontoret gråtende. Helt grusom opplevelse og hårreisende oppførsel. Anbefales ikke!
Hadde intrykk av at vedkommende lege mente at pasienten løy. I mine øyne lite forståelsesfull, nedlatende , helt uten empati eller forståelse av pasienten. Tror hennes virkelighets oppfattning av egen dyktighet førte til at hun opptrår direkte nedlatene ovenfor pasient.