Marit Helene Kalstad
grei å snakke med og oppfatter at hun faktisk prøver å finne løsninger i stedet for å bare gi sykemelding eller en resept for å bli fort ferdig.
Har vært mye borte, så møter ofte vikar, men de har vært grei de.
helsesekretærene virker lite blide.
Ei klarte dessuten å gi meg et kutt på 1cm når hun skulle ta blodprøve..
Jeg var aldri fornøyd med Marit som min fastlege. Følte meg aldri komfortabel når jeg var hos ho, kjemien stemte overhode ikke, ho virka sur og det var slitsomt å kommunisere med ho. Jeg måtte kreve å bli henvist videre.
Helt ok lege men kan virke litt usikker, stresset eller arrogant. Men dette betyr ikke at hun gjør en dårlig jobb! Var faktisk ganske fornøyd de ganger hun var der. Hennes vikarer har også stortsett vært ok.
Er akkurat ferdig med å bytte fastlege på nettet nå, å jeg håper jeg blir mer heldig med den nye. Må si at jeg oppfatter Marit som veldig stresset, lytter ikke og vanskelig å snakke med. i tillegg er hun ofte ute i permisjon og jeg har derfor sjelden en fast lege å forholde meg til. Har slitt mye i lang tid for å få riktig behandling for mine plager, å har ennå ikke fått det. Nei, skla du velge ny fastlege så ville jeg ikke anbefalt marit Karlstad, desverre! Synd det ikke stilles krav til kommunikasjon og medmenneskelighet i legeyrket.
Hører hva jeg sier og jeg føler at.hun tar meg.på alvor. Hun har nå.en vikar, Frode Øen, som er helt super!