Svein Øksnes
Hadde Øksnes som fastlege i ca 17 år, og var meget fornøyd med hans engasjement og hans profesjonalitet.
Så ble jeg eldre og derfor naturlig noe flere plager med kroppen.
Opplevde da til tider en Øksnes som kunne være direkte ufin i sin måte å behandle meg og snakke til meg på. Jeg var forundret og skuffet og valgte ny fastlege. Har den populære legen 2 sider, spør jeg meg selv.
Jeg har mer enn 20 års erfaring med Svein Øksnes som "min lege". Han var den første som forsto at jeg hadde alvorlig kols i en tid hvor dette nærmest var et ukjent nesten begrep. Etter den tid har det blitt en del hjerteproblemer hvor han alltid er i første rekke med å prøver og tester som fører til riktige diagnoser. Han er lyttende, skaper tillit, alltid hyggelig og blid. For meg har han blitt min "legekamerat" som jeg har den største tillit til.
Etter 12 år som pasient beundrer jeg bare fastlegen min mer og mer. Det gjør ingenting at man må vente lenge, for når du er inne hos han handler det bare om meg og han hører på alt jeg har å si. Selv når jeg kom skrikende inn med smerter fra dobbel nakkeprolaps gikk jeg smilende ut. For han har humor, og noen ganger er det beste medisin. Jeg har vært inn og ut av psykiatrien og selv om han ikke er en psykolog er han ofte mitt første ledd til neste steg i behandling og jeg kan bare si at han har reddet meg mer enn en gang! Øksnes på resept som jeg kaller det :)
Flink lege men det hjelper lite når han er så lite tilgjengelig som han faktisk er. Kommer ikke i kontakt med han uten å bestille time lang tid i forveien.
Tror aldri jeg har blitt så glad i noen lege som Øksnes. Liker at han fleiper litt, og han har alltid god tid.