Erik Aagaard
Etter å ha hatt noen triste fast-lege opplevelser, var jeg så heldig å bli pasient hos Erik Aagard! Han er en fantastisk person, som tar i mot pasienten med mye omsorg, humor og varme. Jeg blir omtrent frisk av bare å ta ham i hånda. :-D
I det hele tatt, er Best Helse Nordstrand et utrolig bra legesenter, og Erik Aagaard et lysende eksempel på hvordan en lege bør være. Barna mine er også pasienter hos ham og de føler også at de blir sett og tatt på alvor, og selv om de har vondt og er helt utenfor, får han dem til å smile og føle seg litt bedre.
Sitat: "Vi behandler mennesker, ikke blodprøver"
-Bare dette gjør ham til en ekte helt i min bok (etter tidligere lege-opplevelser)
Jeg har vært pasient hos han i over 20 år. Uansett hvilke symptomer eller sykdommer jeg har hatt i alle disse årene, har han alltid tatt meg på alvor. Alltid sendt meg videre til spesialist ved behov. Han er meget dyktig og holder seg alltid ajour på nye ting. Tarseg alltid noen minutter for og lytte.
Samtidig er han faglig dyktig, og stiller raskt rett diagnose.
Har vært min lege i mange år og han er vennlig og tålmodig.
Erik har vært fastlege for hele familien i alle år, flott kar og utrolig hyggelig lege. kun varme ord om hele mannen