Rune Aakvik

Autorisasjon (2002)

Venteliste

78 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Rune Aakvik er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Rune Aakvik

Skuffet og utrygg.

Så stresset og "effektiv" lege at du føler deg til bry.
Her er det bare å forte seg inn og ut.
Fint når man har litt influensa el, men ikke hvis du har mer utfordrende eller sensitive plager.
Avbryter mens man forklarer (kortfattet) og avfeier det man sier er min opplevelse.
Jeg mister all tilgitt når jeg ikke føler jeg blir tatt på alvor eller lyttet til.

Gir en utmerket service

Rune er kunnskapsrik, trygg og god i kommunikasjon. Også veldig service minded hvis det haster. Et godt fastlege valg!

Dyktig, empatisk, handlekraftig, trygg, kompetent.

Ingen over. Antakelig få ved siden. Dette har vært min fastlege i over ti år. Heldigvis er han såpass ung at jeg aldri trenger å bytte.

Forverret legeskrekken min betraktelig

Fikk en hastetime da jeg brått fikk problemer med synet på det ene øyet, samt smerter i hodet og øynene. Rune stilte svært få spørsmål om symptomer og handlingsforløp, ba meg ta paracet og sendte meg på dør. Følte meg så dum over å ha tatt turen at jeg begynte å gråte på kontoret hans. Har siden hatt symptomene hver dag i over en måned, og måtte gå veien privat for å få timer hos nevrologer og øyeleger for å kartlegge de vedvarende problemene.

Har full forståelse for at hode/øyne er vanskelig for en fastlege å undersøke, men kunne ønske han var villig til å være mer empatisk, og ikke så direkte tvilende til seriøsiteten av symptomene mine. Interaksjonen har forverret legeskrekken min betraktelig, og jeg har vegret meg fra å sette opp legetimer for tilstanden - selv om symptomene har vedvart og blitt verre i tiden etter timen med Rune.

Ellers veldig fornøyd med Best Helse som legekontor.

Overlegen

Følte meg mistenkeliggjort.
Satt igjen med en følelse av at han ikke trodde på meg, til tross for at jeg har en diagnose.