Saimah Ahmad
Opplevde Saimah hyggelig til å begynne med og satt med positiv opplevelse i starten. Henvisningene har vært litt som å stikke fingeren i luften og blitt sendt til spesialister som hovedsakelig ikke har gjort annet enn å komplisere min situasjon når de først ble sendt ut. Dessverre opplever jeg henne som lett stresset og irritert når ting blir mer omfattende. Lett at hun melder seg helt ut. Mye kunne nok vært løst på mye kortere kort tid ved bedre oppfølging og presisert utredning. Har skapt unødvendige problemer og forsinkelser. I tillegg langt ventetid, ikke tilgjengelig alle ukedager. Veldig mangel på oppfølging ved tegn til funn. Hennes tilnærming er som regel at "ting er vanskelig" og "kan være så mye". For mer enkle og åpenlyse problemstillinger som ikke krever henvisninger er hun nok ok hvis du er villig til å vente på time. Er veldig kjekt at det er lite laboratorie der og en ok resepsjon. Positivt at det hender hun kan ta seg litt ekstra tid noen ganger.
Uten tvil den beste legen jeg har hatt og har anbefalt henne til flere andre. Hun kombinerer høy faglig dyktighet med stor empati og medmenneskelighet. Eneste problemet er at det kan ta tid å få time og at man ofte må møte en vikar. Men vikarene har vært like flinke
Har hatt Dr Saimah Ahmed som fastlege i 5 år. De gangene jeg har behov for en legetime føler jeg hun ser meg, tar seg tid til å lytte og ved behov enten henvise videre til test, røntgen eller spesialist.
Super lege som er medmenneskelig og faglig trygg.
Veldig uprofesjonell og stresset lege.
Hun blir fort lei hvis man går til henne for samme problem/plager/sykdom. Dr. Saimah blir fort sint og stresset, og dette kan man se på hele kroppsspråket og tonen hennes. Jeg anbefaler ikke Dr. Saimah Ahmad til noen. Men, de som jobber i resepsjonen er både dyktige og flinke.
Flyttet fra Frogner for ett år siden men har valgt å beholde Saimah og heller reise lenger for legetimer. Mitt inntrykk er at det ikke finnes mange som har hennes balanse mellom kunnskap, effektivitet og medmenneskelighet, og jeg føler meg hørt hver gang jeg må ta turen. Veldig glad for at jeg fikk henne anbefalt da jeg kom til Oslo.