Per Kristian Opheim
Styr unna! Han er nesten aldri på kontoret og avlyser minst 50% av oppsatte timer - helst samme dag som timen skulle vært. Når han først dukker opp er han arrogant, uviten og fullstendig blottet for medfølelse. Definitivt mer opptatt av å fremstå flink utad enn å faktisk hjelpe pasienten.
Null empati. Ikke oppdatert eller interessert i å sette seg inn i sjeldne tilstander. Vanskelig å få tak i.
Har nå vikar: [navn fjernet av moderator] som ikke følger avtaler iform av ringe opp igjen (dette var lever prøver) skulle høre noe om en medisin mot fedme men det ville han ikke og da jeg prøver å forklare han får jeg beskjed at deg gidder jeg ikke å diskutere med, har virkelig aldri følt meg så verdiløs noen gang, dette er da vedkommende jeg skal forholde/stole på når jeg trenger hjelp. Styr unna.!
Denne legen er det beste legen jeg har hatt. Han tar seg god tid, lytter, viser forståelse og forklarer. Jeg føler at han alltid gjør det han kan for å hjelpe pasientene.
Må si dette er vel en av de dyktigste legene i Norge, fantastisk person og fantastisk engasjert i faget sitt.
Ingen kan være mer heldig enn meg og havnet på hans liste. Når jeg føler meg rådvill har du alltid svaret, takk for det gode du gjør for oss medmennesker. Amen.