Per Kristian Opheim
Den nye legen har jeg ikke truffet, men har brukt legekontoret i 12 år. Vært fornøyd med tidligere lege. Bytter nå fastlege da legekontoret er utdatert, og er vanskelig å forholde seg til. Vanskelig å komme gjennom på telefon, forsinkelser. Fortsatt ikke digitale resepter og har også dårlige parkeringsmuligheter. Her har tiden stått stille!
Opplevde at han brukte tid på å spørre, og lytte, samtidig som han på en god måte forklarer og utdyper.
Da min gamle lege gikk av med pensjon ble jeg pasient hos Oppheim. Oppfatter han som svært imøtekommende og jordnær. Han framstår varm og empatisk. Gikk til han første gang etter at jeg oppdaget en kul i brystet. Fikk time dagen etter at jeg ringte, ble undersøkt og henvist direkte til brystsenteret.
Opptrer profesjonelt og med faglig trygghet. Føler meg trygg og ivaretatt så langt
Jeg har aldri vært så fornøyd med en lege. Så forståelsesfull og ting skjer! Han har hjulpet meg mer på et halvt år, enn noen annen lege har gjort hittil. Veldig fornøyd :)
Jeg kjenner meg ikke igjen i flere av de andre vurderingene. Jeg oppleve mitt første møte med legen som noe av det beste jeg har opplevd i Østfold. Han lytter og forklarer på en god måte. Legesekretærene virket hyggelige og profesjonelle. De må tåle mye: Da jeg var der var det en verbal aggressiv man, men jeg synes de møtte ham på en veldig fin måte.
Jeg fikk time relativ fort da jeg ringte. Håper det fortsetter slik.