Dan Michael Nørager Andersen
Dan er en lege som tar meg alvorlig og han er god på å henvise meg videre til spesialist skulle jeg trenge det. Han er rask til å oppfatte situasjonen og han stiller relevante spørsmål.
Byttet til Nørager fordi jeg ikke var førnøyd med min forrige lege. Har hatt Nørager som lege siden, og kan ikke si annet en at jeg er veldig godt fornøyd. I tillegg til å være flink i faget sitt er han alltid blid og hyggelig. En fryd å gå til legen! :)
Dan Nørager er en svært sympatisk og lyttende lege som oser av kompetanse innenfor sin legevirksomhet. Jeg har kjent han i fra starten på Storoklinkiken, og jeg kjenner han som en svært dyktig og effektiv lege. Han er meget tillitsskapende, -og som pasient føler jeg meg veldig godt ivaretatt på alle plan. Han er alltid blid og forståelsesfull og er flink til å lytte til meg som pasient.
Raskt å få time, og god på å henvise når et problem er mer komplisert. Kunne ønske jeg følte meg mer lyttet til av og til, når han sitter å skriver journal samtidig som jeg prater om noe som er veldig viktig for meg. Skikkelig god på de rene fysiske problemer, men utmattelse/depresjon mistenker jeg ikke er hans sterke side.
Etter mange års bruk av en annen fastlege i Oslo byttet jeg til Dan Nørager ved Storoklinikken. Jeg gikk fra en lege som alltid løp og laget et mas av de få minuttene han hadde tid til å gi, og et legesenter som konstant rotet med fakturaer og giroer. Jeg kom til en lege som brukte tiden sammen med meg på en bra måte, og et legesenter som hadde strukturerte rutiner. Trenger jeg spesialist ber jeg om henvisning, men Nørager har store kunnskaper. Han er også et hyggelig menneske!