Torill Andersen

Autorisasjon (1987)

Venteliste

73 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Torill Andersen er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Torill Andersen

Ikke anbefaler

Haster i tiden.Ikke hjelper meg med problemet jeg kom,bare jeg snakket og betaler etter på.Ikke sende meg til spesialist som jeg krevde.
Kropen min må bli nok sterk overleve symptomene.

Å bli ivaretatt.

Torill Andersen har vært fastlegen min i over 20 år. Henne stoler jeg på. Alltid forsinket, men tar seg alltid god tid. Jeg flyttet fra Haugerud til Bærum for ti år siden, men jeg beholdt henne som lege. De siste to årene har hun behandlet meg mer enn de 20 foregående.Terningkast 6 fra meg.

Lite forståelsesfull

Lytter lite og og skyver plager under teppet. Forsøker å gjøre konsultasjonen kort og rusher igjennom timen. Nekter å ta plagene dine seriøse å må mase på henne om videre henvendelse.

Alltid forsinket

Virker ganske uinteressert når jeg forteller om mine smerter. Uvillig til å sende meg videre til undersøkelser, og svært vanskelig å få henvisninger ved første gangs forespørsel. Jeg sterke smerteanfall, men det virker ikke som hun tar meg på alvor. Foreslår ingen behandling eller andre medisiner... trim hjelper ikke for alle plager. Hun er blid og hyggelig, men svært uinteressert. Jeg må nok bytte lege.

Flink og dyktig lege

Jeg har hatt Toril som lege siden jeg flyttet til Oslo i 2012, og jeg er kjempe fornøyd. Hun er lett å prate med og tar alltid seg tid til å lytte. Hun sjekker opp og henvise ved behov. Litt forsinket men ellers veldig flink og imøtekommende. Anbefales!!!