Torill Andersen
Torill er an dyktig lege. Hun tar seg tid og lytter til hva du har å si. Alltid hyggelig. Både jeg og min mann er er veldig fornøyde.
Har brukt Torill Andersen i flere år. Hun er god til å lytte, sjekker godt og sender videre når det er behov.
Pga flytting måtte jeg dessverre bytte fastlege, men kommer til å savne henne, da hun fulgte opp og jeg følte stor trygghet ved å ha henne som fastlege.
Jeg har hatt Torill som fastlege siden jeg ble født! Er 18 år gammel nå, og var ikke helt fornøyd. Jeg begynte å få plager som påvirket hverdagen min veldig. Hadde magesmerter, og andre diagnoser. Jeg var innom fastlegesenteret hver uke. Ble bare verre og verre, og føler ikke at jeg fikk hjelp i det hele tatt! Måtte derfor bytte fastlege
Hun har en egen evne til å lytte. En genuin interesse for personen og for å finne løsninger som kan fungere. En fantastisk lege.
Brukt Torill i mange år, grundig,flink, lyttende, faglig dyktig, ikke mins empatisk. Bruker alltid den tiden pasienten trenger. Noe forsinket, men det spiller ingen rolle, det kommer alle til nytte en gang.