Torill Andersen
Føler at Torill alltid tar seg tid til å lytte og forstå det jeg vil snakke om.
Skal godt gjøres å få en så fin lege!
Er 33 år gammel mann, hatt Torill som fastlege i 33 år.
Veldig fornøyd, alltid fått sykmelding når jeg har trengt det. Fått henvisning til det jeg trenger og ved akutt time har jeg ALLTID fått time samme dag eller maksimalt påfølgende dag.
Er veldig glad i Torill Andersen.
Utrolig dårlig og uinteressert med å forstå hva pasienten har problemer med skjekker ikke ordentlig !!!!!
Jeg har hatt samme fastlege fra ordningen ble etablert og jeg håper jeg kan ha det for bestandig. Andersen tør også å si ifra hvis jeg har småplager, at jeg bare skal være tålmodig slik at det går over av seg selv. Har ikke selv hatt alvorlig sykdom, men har bekjente som Andersen har tatt seg av på en riktig og profesjonell måte. Anbefales.
Enig med forrige kommentar.
Hun gir et godt førsteinntrykk og er hyggelig. Vil gjerne prate om andre ting enn saken.
Dessverre føler jeg ikke at hun tar meg helt på alvor. Hun vegrer seg for å henvise til andre.
Heldigvis gikk jeg til en lege på mitt arbeidssted da jeg fikk et helseproblem og han tok straks tak i problemet og sendte meg videre når han ikke fant feilen. Men han er dessverre ikke fastlege.
Jeg kommer til å bytte fastlege, er ikke fornøyd med denne. Ventetiden er alltid nesten en time. Ellers er kontoret hyggelig.