Ravinder Singh Bains
- Allmennmedisin
- Plastikkirurgi
Fikk time hos Ravi da min fastlege var utilgjengelig.
Opplevde han som svært usympatisk og nedlatende, han tok veldig lett på utfordringene jeg kom med. Gjorde knapt en undersøkelse før jeg ble jaget på dør.
Skriver sjelden anmeldelser, men dette var så sjokkerende dårlig at det fortjener å advares om.
Framstår som særleg kompetent og oppdatert. Konstruktiv oppfølging i ein sjukdomsperiode eg var gjennom. I tillegg til dette er han ein særs likandes fyr.
Veldig fornøyd med Ravi og har veldig tillit til ham som min fastlege. Han ser an situasjonene med fornuftig visdom og behandler enkeltindividet etter best passende behandling. Han er åpen for forslag, men skriver f eks hverken ut kontroversielle medisiner for fort eller for sjeldent etter hva som gir naturvitenskapelig og pragmatisk mening, og er veldig flink til å videresende pasienter til å sjekke ut div plager de har, hos spesialister, når det kan være nødvendig.
Han viser deg respekt som menneske, i tillegg til å kunne faget sitt godt og hjelper til så effektivt som det lar seg gjøre. Alle leger burde vært som han.
Dyktig lege som tar seg tid til å ikke overse noe. Lytter til pasient og utfører/anbefaler korrekt behandling.
Jeg opplever han som en lege, som ser deg, tar deg på alvor og som henviser videre når det er nødvendig. Han er imøtekommende og resolutt, når det trengs. Absolutt en lege å anbefale til andre. Han er en hyggelig person, har glimt i øyet, og humor.
Jeg er veldig glad for at noen anbefalte meg han, da jeg skulle bytte fastlege.