Siri Annie Åsli

Autorisasjon (2008)

Venteliste

17 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Torshovdalen Legesenter AS Telefonnummer22 09 76 0022 09 76 ...
Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Siri Annie Åsli er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Siri Annie Åsli

Styr unna

Helt umulig å få time. Dårlig oppfølging av pasienter. Følte ikke at behovene mine for hjelp ble tatt på alvor. Anbefales ikke.

Vikar Lise Meland Røisland

Har bare vært hos Dr Åsli en gang, og dette møtet var lite hyggelig. Følte at hun ikke tok meg på alvor. Det tok lang tid før jeg turte å ta kontakt igjen. Men da min tilstand var så forverret, hadde jeg ikke noe annet valg. Da møtte jeg på Dr Røisland, som vikarierte. Jeg har aldri følt meg så sett og hørt før av noen annen lege. Hun er meget dyktig og får deg til å føle deg trygg. Takket være Dr Røisland, er jeg nå kvitt det meste av plager. Takk for at du tok meg på alvor!

Vikar Lise Meland Røisland for Siri.

Jeg har aldri møtt Siri, men alltid vært hos hennes vikar Lise. Det er jeg svært fornøyd med. Lise er en fantastisk, empatisk og lyttende lege. Jeg vil påstå at hun er en av de beste medisinske personene jeg har vært bortig. Hun tar seg alltid god tid og lytter. Hun henviser videre dersom det trengs. Takk Lise, for at du alltid får meg til å føle meg trygg og hørt.

Meget fin lege - men mye i permisjon

Jeg har hatt Siri som min fastlege i ca 3 år, men har kun truffet henne de siste få måneder. Hun har vært i permisjon, og er nok en gang i permisjon. Synd - skulle gjerne fortsatt med henne. Jeg har hatt 3 ulike vikarer, mister litt motet av det. Lise M. Røisland har vært en bra vikar. Gunhild Hanssen var det tungt å samtale med, hun sa lite, tok lite initiativ - det bedret seg en smule etter hvert.
Men når Siri kommer tilbake kan jeg anbefale henne.
Torshovdalen Legekontor har til tider hatt personale i ekspedisjonen som burde hatt bedre serviceinnstilling. De siste måneder er det kommet nye der - mye bedre.

Endelig er Siri tilbake:)

Og det har jeg ventet lenge på! Verdens beste lege som tar deg på alvor! Hele familien går til Siri, og får den hjelpen vi trenger. Hun lytter oger forståelsesfull.