Maria Therese Fanghol-Syvertsen
Jeg blir tatt i mot på en ordentlig måte, blir tatt alvorlig i mine spørsmål, og får skikkelige svar på det jeg lurer på. Hun virker kunnskapsrik, erfaren og trygg. Gir gode råd som det virker virker fornuftig å følge. Totalt sett føler jeg meg sett og ivaretatt på en god måte hos denne legen.
På tilbudssiden. Ser helheten. Blid, imøtekommende og interessert. Hun har vært mye borte pga permisjon, men jeg er glad hun er tilbake.
Etter å ha hatt denne legen over flere år, har jeg vel kun møtt henne 3 ganger, ellers har jeg blitt sent mellom vikarer, der forståelig nok ikke alle har rukket å sette seg inn i min journal. De få gangene jeg har møtt henne, har det virket som om hun helst vil ha meg ut så fort som mulig, eller ikke tatt meg seriøst.
Min opplevelse er at Maria er dyktig og har evnen til å se helheten i et sykdomsbilde. Hun tar seg tid til å lytte og svarer etter beste evne på spørsmål jeg har. Veldig fornøyd!
Har hatt denne legen i 2 år nå og har aldri møtt henne. Hu er tydeligvis mye borte. Blir sendt fram og tilbake mellom mange vikarer. Bytter lege!