Per Ola Hogner Jahr
Tilleggskompetanse
Har bare godt å si om Jahr. Han er dyktig i jobben sin, og det oppleves at han holder seg godt oppdatert på nye ting i feltet. Jeg opplever å bli tatt seriøst, og han bruker tiden sin veldig effektivt. Beste fastlegen noen kan ha!
Også veldig fornøyd med sykepleierne jeg har vært i kontakt med!
Jeg har derimot mindre gode opplevelser med enkelte helsesekretærer i resepsjonen. Jeg har opplevd at beskjeder stopper i skranken, at det blir tatt vurderinger som egentlig burde vært opp til legen og at det noen ganger kan være alt for vanskelig å få komme til legen.
Uten å overdrive så er dette verdens beste fastlege og hyggeligste fyr! Kan utrolig mye, tar deg på alvor og er super effektiv! Har ikke noe negativt å si, stoler 100% på at han gjør det beste for meg som pasient!
Jahr er en utrolig god fastlege. Han lytter til deg, tar deg på alvor og gjør det han kan. Humor har han også.
Det er som regel en del ventetid på å få time, men når man først har fått den og dagen er der, er han som regel svært punktlig.
Tar pasienten på alvor,
var syk I vår.
trodde jeg hadde fått hjerte infarkt, siden jeg kommer fra en hjerte familie
ble sendt til spesialist
godt ivaretatt tatt
kom til samtaler etterpå
det var stress
Jahr er en utrolig dyktig og menneskelig lege. Føler jeg er ekstremt heldig som har fått en så flink lege ! Tar deg på alvor og har en flott humoristisk sans. Beste legen jeg noen gang har hatt!!