Per Ola Hogner Jahr
Tilleggskompetanse
Jahr er en svært kompetent lege med menneskelige trekk. Han er forståelsesfull og støttende i krevende situasjoner. Han er ikke redd for å være tydelig i kommunikasjonen. Han er god kjent med andre spesialist funksjoner og er rask til henvise deg videre i hjelpeapparatet. Anbefales
Er du så heldig og får Dr. Jahr som fastlege har du vunnet i lotto.
Føler meg alltid trygg hos, Jahr. Har alltid et smil og gjerne en vittig kommentar som får igang praten.
Oppdatert på medisiner og strekker seg ekstremt langt for at du skal få den hjelpen du trenger.
Eneste man kan utsette på Dr. Jahr er at du må bestille i god tid, men det sier seg selv når han holder den kvaliteten han gjør.
Veldig hyggelige sykesøstre på telefon og laboratorium på Holbergsgate legesenter også.
Min familie og jeg er så heldige å ha Dr. Jahr som familielege da vi opplever han som en trygg og empatisk lege: lytter og kommer med konstruktive tilbakemeldinger. Han er meget kunnskapsrik og føler meg alltid ivaretatt. I tillegg så er han alltid i godt humør. Super oppfølging av meg og min familie. Anbefales!
Svært faglig dyktig og meget godt oppdatert på den nyeste kunnskapen innen medisinsk forskning. Kombinert med godt humør & empati blir dette i sum en usedvanlig bra fastlege.
Han er God til å lytte, Faglig flink, Omsorgsfull, Lærevillig, og Trygg. Føler ejg kan spørre.om alt jeg lurer på og blir henvist vidre ved behov..