Per Ola Hogner Jahr
Tilleggskompetanse
har raske løsniger.hører hva du du har som problem.meget behaglig lege som jeg føler meg trygg på og ivaretatt
Dr. Jahr er til stede og dyktig! Han er humoristisk og vittig! Han viser stor forståelse og genuint interessert! Lyttende og løsningsorientert. Faglig oppdatert kombinert med empati og et behagelig vesen.
Dette er en lege jeg vil anbefale om du får muligheten til å få han som fastlege. Som pasient blir du sett og ivaretatt på en meget god måte. Føler meg heldig som har han som fastlege. Den beste legen som finnes!
Har hatt problemer med ryggen over veldig lang tid. Har vært på undersøkelse på sykehuset uten noe særlig hjelp. Kun med beskjed om å ta tiden til hjelp. Dr. Jahr derimot syntes ikke dette var godt nok svar og begynte derfor å lete i andre fylker etter spesialister han kunne sende meg til. Utrolig godt å ha en lege som kjemper for deg så du slipper bruke resten av kreftene dine på det når man er syk. Verdens beste lege!!
God lege med tid til pasientene og veldig god innsikt i pasientenes situasjoner
Når min opprinnelige fast lege skulle trappe ned for 2-3 år siden ble jeg overført til denne fastlegen.
Meget hyggelig, men lite effektiv...Hvis en person har et problem. Så bør han rekvirere undersøkelser til problemet er løst. Uten at en må innom doktoren mellom hver undersøkelse. Problemet er jo mest sannsynligvis det samme...
Hjelper lite for eksempel å ta et CT bilde?? Blir ikke frisk av det.
Motto: Opp med farta...