Faiza Basharat
Dyktig, erfaren lege. Gir rask time med kort ventetid. Positiv erfaring med akutt time på dagen. Veldig flink med undersøkelser/blodprøver og følger opp resultatene. Jeg har hatt henne som min fastlege i 13 år og veldig fornøyd. Anbefales!
Kunnskapsrik, empatisk og dyktig lege. Gir alltid grundig informasjon rundt problemstillingen man kommer med, tar seg alltid tid til å forklare. Følger opp nøye og jevnlig.
Meget flink hva gjelder gynekologiske problemer.
Er meget fornøyd med lege og legesenter.
Anbefales - om hun har plass på listen!
Faglig veldig flink og nøye! Tar tak i problemene og setter i gang behandling omgående! Har aldri møtt negative reaksjoner, uansett arbeidsmengde og tidspress.
Selv om for noen kan de virke som hun ikke hører på det man sier, har jeg fått veldig bra behandlig fra henne og synes hun er veldig flink. Hun har alltid tatt meg på alvor. Dessuten tar hun mange prøver for å utelukke andre sykdomer og gi deg riktig behandling.
Fikk time hos denne legen da min fastlege ikke kunne ta meg imot denne dagen (akutt-time). Jeg måtte vente i godt over en time, og da jeg endelig fikk komme inn følte jeg at hun ville bli ferdig med meg fortest mulig. Hun så ikke på meg en eneste gang, oppførte seg regelrett nedlatende mot meg og jeg følte meg ikke tatt på alvor i det hele tatt. Aldri mer!