Faiza Basharat
Hun er helt sikkert dyktig men jeg opplever at hun ikke tar seg tid til å høre etter. enig med de andre kommentarene om at hun kan virke krass. Kommer til å bytte fastlege.
Kanskje hun er flink, hvem vet... Hun er alltid forsinket, prøver å bli fortest mulig ferdig med deg, ser mer på PC enn på pasienten... Men hun avviker ikke fra regelen at man må komme til henne når man skal fornye resept, selv om hun verken ser på eller undersøker deg nærmere. Har byttet fastlege for 1 år siden, er såååå mye mer fornøyd med min nye lege.
jeg har hatt henne som fastlege i noen år. Hun er veldig dyktig og effektiv, men effektiviteten går på bekostning av medmenneskelighet. Hun har en krass måte å snakke på og avbryter gjerne for å fortgang i samtalen og liker ikke at man har mer enn en ting å ta opp, da er det tydelig at tiden egentlig er ute. Hun er heller ikke så opptatt av å forklare eller fortelle hvorfor hun gjør det hun gjør, man får altså ikke noen forklaring på hva hun antar er årsaken til symptomene.
Hun er sikkert flink, men hun har altfor mange pasienter. Ventetid på 1 time er ikke uvanlig, og når du kommer inn er hun så stressa at du må skyndte deg. Mange ganger ser hun ikke på deg, hun bare skriver og noterer og sender deg ut igjen. Mange ganger får jeg ikke sagt atlt det jeg vil si.