Kristin Nordey Bjerke

Autorisasjon (2009)

Venteliste

37 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Kristin Nordey Bjerke er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Kristin Nordey Bjerke

Grundig og empatisk

Dr.Bjerke er unik og tar familien min og meg på alvor og har gitt oss ypperlig helsehjelp, når det har vært familie/helseutfordringer! Vi har hatt henne som lege i ca.15 år og bytter henne aldri ut, om så vi flytter til Karasjok! Hun ser, hører og gir gode råd og hun virker oppriktig interessert i at jeg skal ha et best mulig liv. Hun gir helseråd som gjør at vi stort sett holder oss friske. Hun er medmenneskelig og en god motivator. Oppfølgingen er optimal, og hun gir raskt beskjed ved funn av avvikende parameter. Samla sett blir vi friskere og livet lettere og lengre, når man har en livlege som henne! E/flerbarnsmor

Forsinket, men innenfor tiden, blir sendt hjem igjen da jeg kom inn døren

Jeg hadde legetime 08:30-09:00. Det var massivt med kø i Smestadkrysset på vei til legekontoret, så jeg måtte ringe og si at jeg var forsinket. Legekontoret sa det gikk fint og at jeg fremdeles kunne komme, men at jeg måtte regne med at timen ble kortet ned. Det gikk fint for meg, jeg skulle bare en rask tur innom for å hente ut en resept. Når jeg kom frem var det fremdeles 12 minutter igjen av timen, men da fikk jeg beskjed i skranken at de hadde oppført meg som ikke møtt og ba meg om å dra hjem igjen. Dette må jeg si jeg ikke synes holder helt mål, de kunne i det minste ringt meg opp igjen og sagt at jeg ikke kunne komme. Vet ikke hvordan hun er som lege, men det hjelper jo ikke så veldig når man ikke får komme inn døren til legekontoret engang.

Nøye, kunnskapsrik og menneskelig

Hatt Kristin som fastlege i fire år, og hun er en svært god lege. Oppmerksom og bryr seg genuint om pasientene sine. Også vikar Wenche er en god stand in når Kristin ikke er tilstede, samt gode helsesekretærer som er svært kunnskapsrike på hvordan å håndtere pasienter i ulike tilstander

vennlig, dyktig, grundig

Lytter, proff, tar på alvor, flink til å forklare, videresender etter behov, kjenner meg trygg hos henne, god tilgjengelighet og god stemning på kontoret

Imøtekommende og dyktig lege

Jeg opplever Kristin Bjerke som vennlig, kunnskapsrik, lyttende og interessert. Hun er grundig og forklarer godt. Hun tar seg tid og gir gode råd. Jeg er svært fornøyd med å gå til Borgen legesenter, og å ha henne som fastlege. Anbefaler henne gjerne.