Marienlyst Legesenter

Slemdalsveien 1 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Marienlyst Legesenter

Trygg, stødig og seriøs fastlege

Lege: Kristin Nordey Bjerke Skrevet

Kristin har tatt meg godt i mot, vært en god støtte for meg med mine ting, lytter og tar problemstillinger på alvor. Rolig og behersket, ikke noe stress og finner løsninger sammen. Anbefales, veldig glad jeg fikk henne som fastlege.

Dyktig

Lege: Christine Helene Catherine Bjørge Getz de Bethencourt Skrevet

Faglig dyktig og rask og effektiv
Har stor allmenn kunnskap
Lytter formidler og analyserer på en forståelig måte

Veldig dårlig lege

Lege: Liv Ariane Augestad Skrevet

Den verste legen jeg noen gang har hatt i Norge.
Jeg har vært hos denne legen i ett år.
Behandlingen på mottaket er veldig dårlig, det er ingen respekt, og de roper alltid.
Mottakets telefon er slått av til enhver tid og ingen svarer.
Denne legen er alltid opptatt og har ikke tid Du må vente 6 uker til du får time.

Mottaket på klinikken ser skremmende på deg og du føler at de ikke respekterer pasientene.

Du må kun ringe mottaket klokken 07.00.

Denne legen bryr seg kun om å fullføre avtalen og gir ikke hjelp til pasienten.
Hennes eneste bekymring er å gjennomføre avtalen så raskt som mulig.

Da jeg ba henne skrive en rapport for meg for å hjelpe meg med Nav, nektet hun å skrive en rapport til meg.

Denne legen bryr seg ikke om pasienter og bryr seg ikke om deres helse og psykologiske tilstand.

Jeg anbefaler ingen å registrere seg hos denne legen, siden han er veldig, veldig dårlig

Jeg er veldig trist fordi jeg kastet bort et år med denne legen uten noen fordel og han ga ingen hjelp.

Forståelsesfull og sympatisk

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Mikkel er en svært hyggelig og sympatisk lege. Opplever alltid å bli tatt på alvor uansett hva det er, og får gode råd for fremtiden.

Reservert og blind for sine pasienter(min definitivt dårligste legeopplevelse)

Lege: Liv Ariane Augestad Skrevet

Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor personen har valgt en jobb med mennesker, hun kunne fortsatt å forske med den PHD'en sin, det hadde sikker vært mer nyttig...
Jeg kontaktet henne en gang ang psykisk belastende arbeidssituasjon. Jeg var åpen og prøvde å forklare at jeg ikke er veldig fan av å kontakte legen og be om hjelp, men at jeg kunne trengt noe hjelp nå. Hun henviste meg til psyklog. Jeg på min side var egentlig klar for å ta kontakten, men grunnet at jeg var opptatt med mye så lot jeg det være og situasjonen med jobben roet seg den gangen.

2 år senere kontaktet jeg henne og sa at denne gangen var jobbsituasjonen uutholdelig og fikk meldt meg opp på hastetime.

Jeg la frem hele saken veldig detaljert så hun ville forstå alvoret og belastningen tydelig, og sa jeg trengte pause og trengte å komme meg. Til dette fikk jeg i svar at jeg kunne få 1 uke sykemelding.

Jeg sa at 1 uke er ingenting gitt de fremlagte omstendighetene. Da sa hun "dette skal ikke staten betale for". Videre sa jeg "men hva om det klikker for meg helt?".

Da sa hun "Er det meg du skal klikke på?". Jeg ble helt paff. Overasket over at legen, som jeg kommer for å be om hjelp, personen som er siste utvei og skal hjelpe deg med vanskelige helsesituasjoner, sitter der og først sier "dette skal ikke staten betale for", for deretter å bli støtt av at jeg er fortvilet og bekymret for hvordan ting kan utarte seg, og prøver å få noe kritisk hjelp i en vanskelig situasjon, etter altså 2 år uten legekontakt. Jeg så på henne og bare rista på hue.

Da slengte hun opp kontordøra og forsøke å kaste meg ut forran sånn ca 6 pasienter. Og ropte: "gå ut, kom deg ut!". Jeg bare satt der og sa "du skal hjelpe meg". Deretter tok hun med overlegen og så skrev de ut litt lenger sykemelding.

Videre måtte jeg stå på egne bein, og hun ville ikke ha meg inn på ny time igjen en gang. Hun mente hun var redd for meg nå. Det eneste hun kunne tilby var å prøve å få overlegen til å ta dette, men hun måtte se i kalenderen hans.

Jeg kan her også fortelle at legekontoret er overbelastet, resepsjonistene er meh og noen ganger gir de feil info. Vanlig legitime ventet er fort 3-6 uker.

Utrolig ubehagelig opplevelse. Tydelig at hun tenker mer på penger enn helsa til folk. Og redd var hun ikke når hun ropte "kom deg ut" forran masse andre, og uten noen grunn.

Jeg hadde det verre etter legebesøket enn før.